Robotter til palletering/depalletering

Skab vækst via automatisering og effektiv palletering med en robot

En investering i automatisering af produktionen i din virksomhed skaber vækst og øger din konkurrenceevne. Ikke alene får du mulighed for at udvide produktionen og dermed skabe flere arbejdspladser. Du frigør også tid til innovation og udvikling, som kan bidrage til en øget tilgang af kunder og nye ordrer. Her hos Rotec får du kompetent rådgivning og adgang til et bredt udvalg af palletering robotter samt mulighed for at få udviklet specialmaskiner, der tager afsæt i din produktion.

Her på siden kan du læse mere om:
• Hvilke fordele du får ved at vælge Rotec, når du ønsker en automatisering af din produktion

Vil du vide mere om, hvordan du skaber vækst ved at automatisere dele af din produktion, står vi klar med kompetent rådgivning med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Kontakt os blot for en uforpligtende snak om effektiviseringspotentialet i netop din virksomhed.

Vælg en brugervenlig og fleksibel robot til palletering og depalletering

I mange industrier er på– og aflæsning af paller en tidskrævende proces, der slider på medarbejderne. Med en palletering robot er det imidlertid muligt at automatisere denne proces fuldt ud. Hos Rotec fører vi et bredt udvalg af robotter. Her får du en kvalitetsrobot til palletering og depalletering såvel som et væld af andre funktioner til en konkurrencedygtig pris. Disse kan anvendes alene eller som en del af en større løsning, som vi specialudvikler til automatisering af din produktion.

Fordelene ved at vælge robotter til palletering er mange. Du får blandt andet:
• En palleteringsrobot med en god løfteevne og en kapacitet fra 2 – 500 kg
• Mulighed for enkelt at programmere robotten til dine behov via det brugervenlige interface
• En automatiseringsløsning til din produktion, der lever op til branchens højeste kvalitetskrav

Vi forhandler bl.a. vores egne specialudviklede robotter med en høj præcisionsevne og fleksibilitet.

Få udviklet innovative løsninger til automatisering af din produktion

Når du indgår et samarbejde med os her hos Rotec om automatisering af din produktion, er du sikret en grundig rådgivning om dine økonomiske fordele ved at effektivisere arbejdsgangene. Vi varetager med stor ekspertise alle funktioner fra idéudvikling til selve fremstillingen og integrationen af specialmaskiner, der matcher produktionsforholdene i din virksomhed perfekt. Undervejs sætter vi en ære i at udføre en omfattende kvalitetskontrol, hvor vi stiller høje krav til driftssikkerhed, effektivitet og præcision.

Uanset om du blot ønsker at investere i en palletering robot, eller om du ønsker at omlægge større dele af din produktion til en højere grad af automatisering, har vi fokus på at tilbyde innovative løsninger. Vi er nemlig kendte for at integrere nye højteknologiske muligheder med anerkendte metoder og teknikker. Du får ydermere fuldt indblik i processen via kontakten til vores tegnestue. Efter aftale kan du ydermere få udarbejdet en prototype til en nærmere aftalt pris, inden produktionen sættes i gang.

Ønsker du at automatisere de tunge løfteopgaver i din produktion, eller har du måske behov for en specialudviklet maskinløsning, der kan håndtere små og sofistikerede emner? Ring til os på 4499 4280 eller udfyld kontaktformularen her på siden og få en indledende dialog eller et uforpligtende tilbud.