Om Rotec

En Innovativ samarbejdspartner

Rotec er en innovativ producent, der konstant følger med i den teknologiske udvikling. Med fokus på høj kvalitet og service er Rotec i dag specialister i at fremstille maskiner, der løser kundens individuelle behov. Mange af Rotec´s maskinløsninger specialfremstilles så de integreres med eksisterende standard maskiner.

Totalleverandør

Rotec er en totalleverandør, der kan varetage alle funktioner fra idéudvikling til selve produktionen. Dette understøttes af, at Rotec både har den mekaniske, den pneumatiske og den elektriske knowhow, der skal til for at den ordregivende virksomhed ikke er nødsaget til at benytte flere forskellige leverandører, men trygt kan lade Rotec varetage hele processen. Endvidere har Rotec et bredt net af samarbejdspartnere, hvor nogle af de mere simple delproduktioner kan outsources til.

When Precision matters

Det er Rotec´s politik aldrig at gå på kompromis med kvaliteten, hvorfor opgavestyringen og kvalitetskontrollen altid forbliver hos Rotec. Ofte udvikler og producerer Rotec specialfremstillede maskinløsninger baseret på en kombination af gode velkendte metodikker samt den nyeste og mest avancerede højteknologi.

Rotec henvender sig primært til industrivirksomheder, der ønsker at få fremstillet individuelle højteknologiske maskinløsninger, hvor kvalitet og driftssikkerhed er vigtige parametre.