Robotter til CNC-maskiner

Her hos Rotec Production leverer vi også robotter til styring af CNC-maskiner og CNC-fræsere. Her på siden finder du mere info om vores avancerede robotter til CNC-maskiner.

Kunden i centrum

Hos Rotec er kunden altid i centrum, det gælder også ved levering af CNC-løsninger med robotteknologi. Med sans for detaljen, så starter vi med en indledende dialog med kunden, løbende dialog ifm. med leverancen en robotløsning til CNC-maskiner og vi følger naturligvis også op efter selve leverancen. Vi er ikke tilfredse, før vores kunder er tilfredse.

Større eller mindre robotløsninger til CNC-maskiner

Uanset om Rotec skal stå for hele leveringen af en komplet robot- og maskinløsning eller om vi skal fungerer som underleverandør til endnu større automatiseringsløsning, så kan du være sikker på at vi med vores erfarne personale vil levere en robotløsning til CNC-maskiner af høj kvalitet.

Vi kan også hjælpe jer med CNC-opgaver

Kontakt os hvis du vil skabe en mere effektiv løsning af CNC-opgaver i din virksomhed. Har du spørgsmål vedrørende vores løsninger om robotter til CNC-maskiner, så er du også meget velkommen til at kontakte os.