Horisontal robotter

Rotecs horisontal robot

ROTEC HO er en danskproduceret horisontal teleskoprobot, som Rotec har konstrueret og udviklet til at integrere med kundernes øvrige automatiseringsudstyr. En pladsbesparende kvalitetsrobot med høj præcisionsevne.

Horisontal robotten, der er fremstillet til at håndtere emner i automatiseringsprocessen, kan f.eks. monteres på en sprøjtestøbemaskine, pakkemaskine eller andet automatiseringsudstyr, til at hente, bringe og ilægge emner til og fra eksisterende automatiseringsudstyr.

PLC styret robot

Robotten er fri programmerbar, så brugeren selv kan bestemme hvor meget vandring der er behov for. Det er en yderst hurtig PLC styret robot, der håndtere emner 3½ meter pr. sekund, men det kan brugeren også selv justere. Der er dobbelt vandring og at det er en teleskop robot medfører, at robotten ikke fylder ret meget i produktionslokalet. Den er servestyret og programmet kan brugeren selv justere til f.eks. at lægge eller stable emnet i papkasser. Robotten er meget præcis og har en tolerance på +/- 0,05 mm. Teleskop robotten overtager således de meget monotone arbejdsprocesser – og er perfekt til at integrere med virksomhedens eksisterende automatiseringsudstyr.