Robotløsninger

Rotec Produktion er eksperter i levering af robotløsninger til produktionsvirksomheder. Vi leverer alt fra pakkerobotter til individuelle robotløsninger til automatisering.

Forskellige typer af robotter

Alt efter dit behov så kan man benytte forskellige typer af robotter i produktionen. Hos Rotec leverer vi f.eks. horisontal robotter, pakkerobotter, teleskoprobotter, vores egne Rotec robotter og andre typer af industrirobotter. Vi kan som eksperter inden for robotteknologi råde og vejlede din virksomhed i valget af robot til din produktion.

Robotter til forskellige produktionsformål

Robotter bruges til mange forskellige produktionsformål. Rotec leverer primært robotter til automatisering, CNC-maskiner, montagelinier, palletering/depalletering eller slibning/polering. Alle robotløsninger udvælges og tilpasses naturligvis til den enkelte virksomheds produktion. 

Læs eller hør mere om de enkelte robotløsninger

Du kan her på hjemmesiden læse meget mere om de enkelte robotløsninger, som Rotec kan leverer. Hvis du ønsker mere specifik information om Rotecs robotløsninger så send os en besked eller kontakt os telefonisk. Vi ser frem til at hører fra dig.