Medicoindustrien

Øg automatiseringsgraden med en specialfremstillet maskine til medicinalindustrien

I medicinalindustrien stilles der høje krav til præcision og sikkerhed i produktionen. Hos Rotec Production har vi mange års erfaring som maskinleverandør for den danske industri. Vi har derfor kompetencen til at stå i spidsen for udvikling og produktion af en maskine til medicinalindustrien, der øger automatiseringsgraden i produktionen uden at gå på kompromis med kvaliteten. Dermed kan du frigøre tid til udvikling ved at lade vores specialfremstillede maskiner overtage de mere rutineprægede opgaver.

Her på siden kan du læse mere om:
• Hvordan vi udvikler maskiner til medicinalindustrien med fokus på kvalitet og driftssikkerhed
• Hvordan dit medicinalfirma får en kompetent sparringspartner og maskinleverandør hos os

Ønsker du at vide mere om, hvordan vores specialfremstillede maskiner til medicinalindustrien kan bidrage til en højere grad af effektivisering i produktionen, står vi altid klar med individuel rådgivning.

Få udviklet en specialmaskine til medicinalindustrien med høj driftssikkerhed

Uanset hvilken type maskine til medicinalindustrien du har brug for, er du sikret et resultat i høj kvalitet, når du vælger Rotec som din maskinleverandør. Vi kombinerer etablerede metoder med avancerede nye teknologiske muligheder. De fleste af vores maskiner kan håndtere flere tusinde emner i timen, uden at driftssikkerheden nedsættes. Samtidig tilbyder vi dokumentation ifølge CE maskindirektiv eller FDA standard såvel som en udførlig beregning af dine økonomiske fordele ved en øget automatisering.

Med udgangspunkt i en grundig behovsanalyse og rådgivning, har vi fokus på at specialfremstille medico maskiner, der problemfrit kan integreres med det eksisterende produktionsapparat i din virksomhed. Dette skyldes ikke mindst, at vi designer og fremstiller enhver maskine til medicinalindustrien fra bunden og kun anvender ganske få standardkomponenter. På den måde kan vi garantere, at alle komponenter er højeste kvalitet i forhold til styrke såvel som præcision – og således imødekommer behovene i din virksomhed.

Vælg en kompetent maskinleverandør, der sætter dine behov i fokus

Som kunde her hos Rotec får du ikke alene glæde af en erfaren maskinleverandør med omfattende mekanisk, pneumatisk og elektrisk know-how. Du får også en kompetent sparringspartner, der er med i alle trin af processen ved udviklingen af en maskine til medicinalindustrien. Derfor vil du allerede tidligt i forløbet få kontakt til medarbejderne i vores tegnestue. Med økonomisk kreativitet kan de guide dig igennem den indledende analyse og beregningsdel i forbindelse med produktudviklingen.

Når designet af din nye maskine er klar, tager vores erfarne medarbejdere i maskinparken over. For at sikre dig en optimal sikkerhed og fleksibilitet fremstiller vi gerne en prototype eller et forprojekt til en aftalt pris, inden den egentlige produktion igangsættes. Ved at outsource mindre delproduktioner til vores samarbejdspartnere, kan vi ydermere sikre dig den kortest mulige produktionstid og en konkurrencedygtig pris. Den endelige kvalitetskontrol og opgavestyring foretages dog altid hos os.

Kontakt os via kontaktformularen her på siden eller ring til os på 4499 4280 for at høre mere om dine fordele ved at vælge Rotec som din maskinleverandør ved udvikling af maskiner til medicinalindustrien.

Læs mere om:

Automatisering til medicoindustrien
Specialmaskiner til medicoindustrien