Elektronikindustrien

Rotec er specialister i levering af automatisering og specialmaskiner til elektronikindustrien. Vi har fokus på levering af individuelle højteknologiske produktionsløsninger som er til glæde og gavn for den enkelte elektronikproducent

Håndeting af meget små elektroniske komponenter

Elektronikvirksomheder arbejder oftest med meget små komponenter og det stiller store krav til produktionsmaskinerne. Elektroniske komponenter skal håndteres korrekt og ensartet hver eneste gang, for at sikrer en høj produktionskvalitet. Med vores mangeårige erfaring med levering af automationsløsninger til elektronikindustrien, så kender vi til branchens generelle krav og behov. Derfor hjælper også meget gerne din elektronikvirksomhed.

Totalløsninger til elektronikproducenter

Levering af totale automatiseringsløsninger til elektronikproducenter et af vores absolutte ekspertområder. Hvis din elektronikvirksomheder er på udgik efter en totalløsning til automatisering af produktionen så bør i tage en snak med os. Vi hjælper dog gerne alle elektronikvirksomheder med både med mindre og større maskin- og automatiseringsløsninger.

Læs mere om:

Automatisering til elektronikindustrien
Specialmaskiner til elektronikindustrien