image

Vælg en alsidig leverandør med avancerede CNC-fræsere og robotter

Her hos Rotec ApS løser vi CNC opgaver med sans for detaljen, hvor du som kunde er i centrum lige fra den indledende dialog – og over produktionen – til den færdige leverance er klar. Det gælder uanset, om vi fungerer som underleverandør på en større opgave, hvor du allerede har tegninger og dokumentation, eller om vi står for en komplet maskinløsning. Vi udfører ydermere alle opgaver på en avanceret CNC-fræser, der er suppleret med robot teknologi og betjenes af vores erfarne personale. Dette sikrer en høj kvalitet.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Hvordan du kan optimere din CNC-fræser med en robot fra Kawasaki
  • Hvilke fordele du får ved at lade os stå for dine CNC opgaver

Vil du skabe en mere effektiv løsning af CNC opgaver i din virksomhed, eller har du spørgsmål til, hvordan din CNC-fræser kan optimeres ved hjælp af en robot, er du velkommen til at kontakte os.

Optimer din CNC-fræser med en Kawasaki robot og øg omsætningen

I dag anvendes CNC til produktionsformål i et væld af industrier fra medico– og fødevareindustrien til plast– og elektronikbranchen. Med CNC styrede fræsemaskiner kan man nemlig opnå en høj grad af præcision, der gør det muligt at løse selv komplekse bearbejdningsopgaver hurtigt og effektivt. Det gælder ikke mindst, hvis du kombinerer din CNC-fræser med en robot fra den anerkendte japanske producent, Kawasaki. Disse er kendt som en af markedets mest avancerede og hurtige robotløsninger.

Når du vælger at optimere løsningen af CNC opgaver i din virksomhed med en robot fra Kawasaki, frigør du tid til kvalitetssikring og udvikling samtidig med, at du kan løse større ordrer på kortere tid. Dermed får du en unik mulighed for at øge omsætningen i din virksomhed og udvide dit kundegrundlag. Med vores mangeårige erfaring kan vi rådgive dig om, hvilken robotløsning, der matcher dine behov bedst. Alle Kawasaki robotter har dog en god løfteevne, enkel programmering og avanceret kollisionskontrol.

Få CNC opgaver løst ved erfaren og innovativ totalleverandør

Med fokus på god individuel service og høj kvalitet udfører vi CNC fræsning i alle seriestørrelser fra enkeltstyk til mange tusinde. I vores avancerede maskinpark kan vi desuden løse CNC opgaver, der inkluderer små, sofistikerede emner såvel som større stål– og metalemner med stor præcision. Vores kernekompetence er imidlertid udvikling og produktion af specialmaskiner til automatisering i et væld af industrier. Til disse integrerer vi ofte nye teknologier med gamle og skaber dermed innovative løsninger.

Vælger du Rotec som leverandør eller underleverandør på dine CNC opgaver, får du:

  • En skræddersyet maskinløsning med høj driftssikkerhed, præcision og kvalitet
  • Grundig rådgivning og indblik i de økonomiske fordele ved at investere i automatisering i din produktion
  • En erfaren samarbejdspartner med indblik i den mekaniske, pneumatiske og elektriske aspekter af maskiner til industriautomatisering

Overvejer du at investere i en effektivisering af din produktion ved at lade en Kawasaki robot stå for betjeningen af dine CNC-fræsemaskiner, eller har du behov for en komplet automatiseringsløsning? Kontakt os via formularen her på siden eller på telefon 4499 4280 og få en indledende snak om dine behov. Vi kommer også gerne ud til dig og arrangerer en forsøgsopstilling eller udarbejder en prototype.